HTML

Limbek családok és családjaik

család, fényképek, ilyesmi - a limbek.freeblog.hu folytatása, más eszközökkel

jelszó: hagyj egy komment! :)

Mást mit merre?

Friss topikok

Linkblog

Megy a hajó, nézd a nyulat...

2008.04.30. 13:57 limbekcs

... miszerint van-e élet Horány után?

de azt még meg is kell érni, sőt el is kell jutni oda, át is adjuk a szót a házigazda (szóvivőjének? :), hogyaszondja, idézem:


címünk Horány Róka utca 12 . pontosabban Róka utca és Tölgyfa utca sarok.

Praktikus megközelítés 11-es út Szentendre,Tahitótfalu, át a Duna hídon, PÓcsmegyer, Szigetmonostor, itt rögtön ahogy beérünk követni a Horány táblát, [balra az Y-szerű elágazásnál - kiabál be a pálya széléről a tapasztalt eltévedő - valamint MACSKAKŐ!! hacsak le nem aszfaltozták azóta... :]

Horányban végig a Dunaparti töltésen NAGYDUNA sétány behajtani tilostáblánál jobbra le aszfaltutat követni ez a VADVIRÁG utca, ezen egészen a DÁLIA utcáig menni,

Erre jobbra lekanyarodni , ez már homokos utca, FENYŐTÉR, TÖLGYFA utca. Mellékelem a térképet. http://utvonalterv.hu/  lapon beírva a címet hozza a térképet.



































1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://limbek.blog.hu/api/trackback/id/tr32448631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása